Citroën bedrijfswagen leasen

Bij Citroën is men in 1928 begonnen met de productie van de C4 Fourgon, de eerste Citroën bedrijfswagen. In 1950 kwam de beroemde ‘besteleend’, de bedrijfswagenuitvoering van de 2CV. In de jaren 80 van de vorige eeuw kwam de toen hypermoderne C15 waarvan er bijna 2 miljoen zijn geproduceerd. Met de huidige moderne modellen van Citroën kan elke vakspecialist zijn eigen ‘rijdende werkplek’ leasen. Hierbij betaalt u maandelijks een vast bedrag. Waar alle services inbegrepen zijn zoals verzekering, HSB, onderhoud, reparatie en banden.

Bekijk de vette actie met Citroën

De meerwaarde van de Citroën bestelwagen leasen

Met een bedrijfswagen aanbod van 3 modellen in diverse lengtes, breedtes en hoogtes heeft Citroën de juiste vervoersoplossing voor de diversiteit aan werkzaamheden. De Citroën Berlingo, Citroën Jumpy en Citroën Jumper zijn moderne Citroën bestelwagens die u kunt afstemmen op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming.

Vanzelfsprekend kunt u ook keuzes maken op het gebied van op- en inbouw. Want elke vakman heeft een optimale manier van werken en daarvoor is de Citroën bedrijfswagen een zeer praktisch hulpmiddel.

De Citroën bestelauto’s zijn stuk voor stuk comfortabel en veilig en bieden de laadmogelijkheden die u zoekt. Zo heeft de nieuwe Citroën Berlingo (verschijnt eind 2018) een laadruimte tussen 3,3 m3 tot 3,9 m3 in de XL-uitvoering. Alle motoren voldoen aan de Euro6-norm en hebben een lage CO2-uitstoot.  Dat spaart niet alleen uw portemonnee maar ook het milieu.

Een Citroën bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Voor het leasen van een Citroën bedrijfswagen bent u bij Terberg Leasing aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialisten op het gebied van bedrijfswagens en adviseren u graag over de best passende mobiliteitsoplossing die u helpt bij uw werkzaamheden en veiligheid biedt voor onderweg. Dit vraagt om de juiste specificaties en de juiste inbouw zodat al het gereedschap goed is opgeborgen. En wilt u ook een bestickering met uw bedrijfsgegevens op de Citroën? Dan regelen wij dat ook graag voor u. Lease zonder zorgen uw ‘mobiele’ werkplaats en wij zorgen ervoor dat u 24/7 met uw Citroën onderweg kunt zijn en blijven.

Want ook wij, hebben net als u, een hekel aan stilstand.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod