Fiat bedrijfswagen leasen

U wilt graag rijden in een representatieve bedrijfswagen zonder een groot aankoopbedrag nodig te hebben? Dan is leasen voor u een goede oplossing om toch in een gloednieuwe bestelwagen te rijden waarbij in de vaste maandprijs ook nog eens alle services zijn inbegrepen.

Bij leasen kunt u kiezen uit langere of korte looptijden –afhankelijk hoe flexibel uw organisatie moet zijn voor het uitvoeren van opdrachten. Zo kunt u met het Bedrijfswagen Auto Abonnement uw nieuwe leaseauto bijvoorbeeld al na 12 maanden weer kosteloos inleveren. En natuurlijk kunt u bedrijfswagens van Fiat leasen die pas na 4 á 5 jaar moeten worden ingeleverd.

De bestelwagens van Fiat laten u van uw beste kant zien

Ontdek hoe fijn het is om te werken met een bestelauto van Fiat. Deze leaseauto’s van Fiat beschikken over royale afmetingen en geavanceerdere technieken met een focus op brandstofbesparing. Fiat biedt namelijk met de Fiorino en de Dóblo praktische, veilige  bestelwagens voor de minder grote klussen. De Fiat Talento en zeker de Fiat Ducato kunnen met hun grote laadvermogen en laadruimte de meeste klussen gemakkelijk aan.

Het mooie van de Fiat bestelwagens zijn de vele praktische mogelijkheden. Met bijvoorbeeld bepaalde in- en ombouw kunt u veel ruimte zo praktisch mogelijk benutten. Fiat bestelwagens zijn de bedrijfsmiddelen om uw business te laten groeien en uw werk plezieriger te maken.

Bedrijfswagenspecialisten vindt u bij Terberg Leasing

Wilt u een nieuwe bedrijfswagen leasen met full operationele lease? Dan bent u aan het goede adres bij de bedrijfswagenspecialisten van Terberg Leasing. Full operationele lease geeft u inzicht in de vaste maandelijkse leasekosten inclusief motorrijtuigenbelasting. In deze leasevorm zijn alle services voor uw bedrijfswagen geregeld. Hierdoor kunt u altijd onder weg zijn en blijven. Want naast afschrijving zitten in de prijs ook de verzekering, pechhulp, onderhoud, nieuwe banden, schadereparatie, berijdersdesk etc.

Alles rondom uw Fiat bedrijfsauto wordt overzichtelijk weergeven op één maandelijkse factuur. U kunt via onze website heel eenvoudig online uw Fiat bedrijfswagen samenstellen. Ons  team van specialisten altijd voor u klaar met advies op maat!

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod