Wilt u een bedrijfswagen van Ford leasen?

Waarom een nieuwe bedrijfswagen van Ford leasen in plaats van kopen? Om te beginnen heeft u geen forse aanschafkosten nodig als u kiest voor het leasen van een bedrijfswagen. Maandelijks betaalt u een vaste leaseprijs aan de leasemaatschappij. Hierdoor kunt u de euro’s die u normaal gesproken zou investeren in de aanschaf van uw bedrijfswagens, nu direct investeren in uw onderneming.

Door de bedrijfswagen te leasen, loopt u ook geen restwaarde- en onderhoudsrisico. De bedrijfswagen blijft namelijk bezit van de leasemaatschappij dus aan het einde van het leasecontract verkopen zij ook weer de auto. Daar heeft u geen omkijken naar. Daarnaast profiteert u bij leasen van vele services alle services als onderhoud, reparatie, nieuwe banden, verzekeringen, pechhulp en schade afhandeling. Zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

De vrijheid van een Ford bestelwagen leasen

Ford bestelwagens kent een grote range aan modellen, ook wel de Ford Transit Familie genoemd. Ford geeft u als het ware de vrijheid een bestelwagen te rijden op de manier die het beste bij uw werkzaamheden passen.  Zo biedt Ford bestelwagens onder meer:

  • De compacte Ford Transit Courier en Ford Transit Connect
  • Ford Transit Custom: een veilige kwalitatieve bestelbus
  • Ford Transit: een robuuste en goed uitgeruste bestelbus, die ook nog een zuinig rijdt.

De in- en ombouw van uw bedrijfswagen kunt u afstemmen op uw werkzaamheden. Bent u installateur dan heeft u andere inbouw wensen dan een service monteur. Wij kunnen dit turnkey voor u opleveren.

Expertise in bedrijfswagens

Rijdt u graag in één van de ruime en veilige Ford Transits? Dan bent u bij onze bedrijfswagenspecialisten aan het goede adres. Wij zorgen er voor dat u en/of uw medewerkers zorgeloos en veilig kunnen rijden. Het goed kunnen opbergen van werkmateriaal draagt veel bij aan het veilig rijden in uw bedrijfswagens. Heeft u nog vragen over het leasen van een Ford bedrijfswagen? U kunt altijd terecht bij het team van Terberg Leasing. 

Ons aanbod

Op onze website vindt u naast Ford bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod