Een bedrijfswagen leasen: zo werkt het!

Een bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing is in een handomdraai geregeld. Als ondernemer heeft u immers wel andere zaken aan uw hoofd. Wij helpen u graag op weg door u binnen enkele stappen een concreet, persoonlijk en kant-en-klaar aanbod te doen. Maak een keuze uit onze met zorg geselecteerde, multifunctionele bedrijfswagens, stel uw ideale bus samen en ontvang direct een vrijblijvende offerte!

Stap 1: Een bedrijfswagen samenstellen

Heeft u de bestelwagen gevonden, die voldoet aan al uw mobiliteitseisen? Dan kunt u het model volledig naar wens samenstellen. Uw bedrijf is uniek, daarom bieden we diverse handige opties en pakketten voor mobiliteit op maat.

Aanvullende opties en pakketten
Een bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing betekent dat u standaard kunt rekenen op diverse interessante opties, zoals bluetooth en airco. Heeft u behoefte aan net dat beetje meer luxe en comfort? Dan bieden de Comfort- en Luxe-leasepakketten precies wat u zoekt. Naast de handige standaardopties, zijn er de aanvullende accessoires. Wilt u uw bedrijfswagen uitrusten met een trekhaak, imperiaal of sidebar? Geen probleem! Maak uw keuze en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsbus voorzien wordt van deze extra’s.

Inbouwpakket
Heeft u bij uw werkzaamheden een bedrijfswagen nodig, die voorzien is van een functionele inbouw? De verschillende inbouwpakketten van Terberg Leasing sluiten precies aan op elke ondernemerswens. Tegen een scherpe prijs maken we maatwerk van uw leaseauto!

Stap 2: Het leasecontract opstellen

Na het configureren van de door u geselecteerde bedrijfswagen, is het zaak uw leasecontract op te stellen. Heeft u een spoedklus of bent u voor langere tijd afhankelijk van uw leaseauto? Bij Terberg Leasing bepaalt u zelf hoe lang u gebruik wilt maken van onze complete en uitgebreide service. Kies de gewenste looptijd van het leasecontract, geef aan hoeveel kilometers u per jaar verwacht te rijden en vul uw leasecontract eventueel aan met handige, aantrekkelijke opties.

Terberg Leasing maakt een bedrijfswagen leasen eenvoudig en vooral zorgeloos. Uw maandpremie is namelijk inclusief een interessant en zorgvuldig samengesteld basispakket. Terwijl u onderweg geniet van comfortabel rijden, nemen wij het onderhoud voor onze rekening en kunt u bij schade snel bij ons terecht. Het enige wat u hoeft te doen is tanken.

Stap 3: Uw gegevens invullen

De laatste stap voordat uw aanvraag is afgerond. Vul uw gegevens in – zorg ervoor dat u het KvK- en BTW-nummer van uw bedrijf bij de hand heeft! – en plaats geheel vrijblijvend uw aanvraag. We nemen snel contact met u op om uw aanvraag door te nemen. Is alles naar wens? Dan starten we het acceptatieproces. Hierbij controleren wij de kredietwaardigheid van uw bedrijf. Na het succesvol afronden van het acceptatieproces wordt uw leaseaanvraag omgezet in een leasecontract. Voordat u het weet bent u in uw nieuwe bus onderweg naar een nieuwe klus!

Wilt u meer weten over Terberg Leasing of heeft u andere vragen over een bedrijfswagen leasen? Neem een kijkje in onze Algemene Voorwaarden of vind het antwoord op uw vraag op de pagina met veelgestelde vragen.

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod