Twee manieren van kredietacceptatie

Graag helpen wij u met een bedrijfswagen waarbij we u alle zorgen rondom autorijden uit handen nemen. Alvorens deze te leveren. Moeten we wel eerst een check op uw kredietwaardigheid van uw onderneming doen.

Bij ons zijn er twee manieren om de kredietwaardigheid te bepalen. Bent u al jarenlang actief als een zzp’er of bijvoorbeeld in een BV? Dan vragen wij u andere documenten aan ons te mailen als wanneer u een startende zzp’er of startende ondernemer met een BV bent. Er is altijd één vorm die u past. Na inlevering van de gevraagde documenten stellen we de kredietwaardigheid vast.

Bent u een zzp’er of een ondernemer (BV of NV) met minimaal 2 jaar ervaring?

Bent u een zzp’er of een ondernemer die al enige jaren actief is en in het bezit van jaarcijfers? Dan bestaat er kans dat u zonder borgstelling gebruik kunt maken van de diensten van Terberg Leasing bedrijfswagens.

1. Wat hebben wij van u nodig

 • Kopie legitimatie
 • Recent KvK uittreksel
 • Recente jaarcijfers
 • Btw nummer
 • Bankrekening nummer

2. Bepalen kredietwaardigheid

Afhankelijk van de kredietwaardigheid van uw bedrijf vragen wij wel/niet om een borgstelling. Dit is de enige acceptatievorm met de mogelijkheid om zonder borg gebruik te maken van onze dienstverlening.

3. Wel of niet geaccepteerd

U ontvangt binnen 1-3 werkdagen een e-mail met het antwoord of u wel/niet kunt leasen. Zo ja, dan nemen wij direct contact met op om de bestelling af te ronden.

Bent u een startende zzp’er of een ondernemer (BV of NV)?

Bent u een startende zzp’er of ondernemer met een BV of NV die nog niet in het bezit is van jaarcijfers? Dan hebben we voor u ook een oplossing. Met onze check op kredietwaardigheid kunnen we ook kijken naar de openingsbalans, omzetcijfers van de afgelopen periode en het ondernemingsplan. Een borg zal onderdeel zijn van het contract.

1. Wat hebben we van u nodig?

 • Kopie paspoort/ID
 • Kopie rijbewijs
 • Recent KvK uittreksel
 • Prognose jaarcijfers en openingsbalans of businessplan
 • Btw nummer
 • Bankrekening nummer

Graag mailen naar bedrijfwagens@terbergleasing.nl

2. Bepalen kredietwaardigheid

Als leasemaatschappij dragen wij het risico van de betalingen voor uw bedrijfswagen(s). Daarom willen wij graag zekerheid dat onze klanten de betalingen kunnen blijven voldoen. De kredietwaardigheid wordt gecontroleerd door EDR Credit Services.

3. Vaststellen borg

Afhankelijk van het resultaat van de acceptatiecheck stellen wij de borg vast. Dit is geen vast bedrag omdat er meerdere factoren van invloed zijn.

4. Wel of niet geaccepteerd

Binnen 1 – 3 werkdagen ontvangt u van ons een e-mail met het resultaat van de kredietcheck. Wordt u geaccepteerd dan nemen wij direct contact om de bestelling af te ronden.

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod