Nieuwe IVECO bedrijfswagen leasen?

Een bedrijfswagen is voor de meeste ondernemers een verlengstuk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfswagen te financieren. Het leasen van de IVECO bedrijfswagen is een goede optie als u niet een hoog aanschafbedrag wil betalen en alle zorgen rondom de auto wil uitbesteden.

Door te leasen profiteert u bij de meeste leasemaatschappijen van een aanzienlijk inkoopvoordeel. Dit maakt leasen voor u een voordeliger oplossing waarbij u geld overhoudt om in uw onderneming te investeren. U least uw IVECO bedrijfswagen voor een langere periode tegen een maandelijks vast leasebedrag inclusief alle bijkomende services.

De duurzame mogelijkheden van IVECO bestelwagen

In de bedrijfswagensector heeft IVECO een mooie range aan bedrijfswagenmodellen.  Van middelgroot tot groot zijn dit de Daily Bestelwagen, Daily HI-MATIC en de nieuwe Daily Blue Power. Deze IVECO Daily Blue Power is in 2018 uitgeroepen tot ‘Internationale bestelwagen van het jaar 2018’.  Dit is een prestigieuze prijs die voor IVECO het bewijs is voor hun inzet van technologie en de focus op duurzaam.

De vraag naar alternatieve aandrijvingen groeit. Wereldwijd maken steeds meer transportbedrijven de omschakeling naar duurzame oplossingen. Ze leveren zo niet alleen een doorslaggevende bijdrage tot een schoon milieu, maar profiteren tegelijk van reële economische voordelen, die iedereen ten goede komen.

Heeft u een bestelwagen op gas nodig voor de lange afstand? IVECO is de enige leverancier die u duurzaamheid aanbiedt voor elk model. Met zo’n 25.000 geproduceerde gasmotoren en ruim een miljard kilometer op de weg sinds 1996 is IVECO de Europese marktleider voor bedrijfsvoertuigen op aardgas.

IVECO bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Altijd al willen rijden in één van de IVECO bedrijfswagen modellen? Via Terberg Leasing kunt u heel eenvoudig uw bestelwagen online uitkiezen en samenstellen. Bovendien kunt u snel over uw IVECO bedrijfswagen beschikken.

Onze bedrijfswagenspecialisten voorzien u van deskundig advies over onder meer de op- en ombouw mogelijkheden van uw bedrijfswagen. Verder least u bij ons all-in. Zo zijn bijvoorbeeld de verzekeringen (WA, casco en ongevallen inzittenden), motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en afschrijving standaard in de leaseprijs inbegrepen. Dit betekent dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bekijk direct onze modellen en bestel!

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod