Een Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen?

Met het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen heeft u alle voordelen van een nieuwe, representatieve bedrijfsauto tegen een vast maandbedrag. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en banden, dit zit namelijk allemaal bij het leasebedrag inbegrepen.

Zo heeft u de voordelen van een nieuwe bedrijfswagen, zonder de hoge eenmalige investeringskosten. Dit geld zou u bijvoorbeeld in uw onderneming kunnen investeren. Ook profiteert u bij de meeste leasemaatschappijen van een hoog inkoopvoordeel.
U hoeft zich ook niet druk te maken over zaken als HSB (motorrijtuigenbelasting) en verzekering, want dit wordt allemaal door de leasemaatschappij geregeld.

Kwaliteitgarantie met een Mercedes-Benz bestelbus

Door het grote leaseaanbod van de Mercedes-Benz bedrijfswagens, zit er voor iedereen wel wat tussen. Binnen alle modellen Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz V-Klasse zijn vele variaties in formaat, motoren mogelijk.

Of u voor de compacte Citan, de ruime Vito of de luxe V-Klasse kiest? Met het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen bent u verzekerd van een goede, kwalitatieve  auto. Met de nieuwste technologie aan boord maakt Mercedes-Benz u het rijden nog veiliger en comfortabeler. Zo zit er bijvoorbeeld standaard op alle Mercedes-Benz Vito’s Attention Assist, een systeem dat herkent wanneer de bestuurder vermoeid is en hier vervolgens een waarschuwing voor geeft.

Mercedes-Benz bestelwagen leasen bij Terberg Leasing

Bij Terberg Leasing is het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfsauto heel makkelijk. Onze website  is het platform dat het mogelijk maakt om online een Mercedes-Benz bedrijfsauto te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u het gehele leasecontract zorgeloos kunt rijden door alle zaken voor u te regelen. U kunt rekenen op een ongevallen-inzittendenverzekering, HSB, reparatie, banden en onderhoud, Allrisk verzekering en een Team customer care die altijd voor u klaar staat.

Ons team van specialisten helpt u graag om een passende bedrijfswagen van Mercedes-Benz te kiezen en samen te stellen. Zodat wij deze – indien nodig – turnkey bij u kunnen afleveren.

Ons aanbod

Naast bedrijfswagens van Mercedes-Benz hebben wij nog een breed scala aan andere merken.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod