Actie
De afgebeelde bedrijfswagen wordt getoond als illustratie, en kan afwijken van de geconfigureerde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Citroën Berlingo: de veelzijdige, opgeruimde werkplek

Een sterke persoonlijkheid en een modern, stoer uiterlijk. Maak kennis met de Citroën Berlingo, een werkpaard in een fraai jasje. De bedrijfswagen bouwt verder op zijn reputatie als onmisbare partner voor de flexibele ondernemer. Tot in de kleinste details merkt u als bestuurder dat het ontwerp van de bedrijfswagen volledig gericht is op professioneel gebruik, waar u elke dag weer van profiteert. Dit maakt de Berlingo tot de bedrijfswagen waar u niet omheen kunt en een passend visitekaartje voor uw bedrijf.

Een oplossing voor elke vervoerswens

De Citroën Berlingo heeft een ergonomische, fraaie bestuurdersplaats en is voorzien van talrijke uitrustingselementen om u te helpen bij uw beroepsmatige activiteiten. Uniek in het segment is de multifunctionele, dynamische cabine met drie ruime zitplaatsen, die op elk persoonlijk werkgemak kan worden afgesteld. Heeft u meer ruimte nodig voor het vervoeren van lange voorwerpen? Ook daar is over nagedacht. Het achterste gedeelte van het dak kan geopend worden en biedt een slimme, praktische oplossing voor uw vervoerswensen.

Laadruimte

Het laadvolume van 3,3m³ (laadvermogen 673 kg), de brede schuifdeuren en de asymmetrische achterdeuren (deze kunnen onder een hoek van 180° geopend worden) maakt dat de Berlingo moeiteloos plaats biedt aan twee europallets. Het in- en uitladen wordt door het praktische ontwerp van de bedrijfswagen een simpel karwei. De auto wordt standaard aangeboden met een stevige scheidingswand en diverse accessoires om uw lading stevig op z’n plek te houden.

Motorprestaties

De Berlingo Club Economy heeft een BlueHDI-dieselmotor onder de kap met handgeschakelde transmissie en vijf versnellingen. De motor is voorzien van het meest efficiënte emissieregelsysteem binnen het segment en voldoet aan de nieuwe Euro 6-norm. Met een vermogen van 75 pk en een koppel van maximaal 230 Nm is deze bedrijfswagen sterk in werk. Ondanks deze ‘grote motor’ is de Berlingo zuinig (4,2 L/100 km) en blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 112 g/km. Het maximaal geremde trekgewicht bedraagt 1250 kg.

Rijcomfort

Ontspannen autorijden, dat is de ervaring op het moment dat u plaats neemt achter het stuur. De binnenruimte van de Extenso-cabine kunt u volledig naar wens samenstellen en beschikt over een grote verscheidenheid aan opbergmogelijkheden. Verstel de buitenste of middelste passagiersstoel naar wens om hoge, grote voorwerpen in de cabine te vervoeren of een bureaublad te vormen voor uw mobiele kantoor. De ergonomische zitting maakt dat u een compleet en comfortabel overzicht over het verkeer heeft.

Veiligheid

De Berlingo maakt uw dagelijkse zakelijke activiteiten dag in dag uit gemakkelijker dankzij nuttige en innovatieve technologieën, zoals een geavanceerde antispinregeling voor verbeterde tractie, een achteruitrijcamera en het Active Brake System (ABS). Ook het overzichtelijke en rijk uitgeruste dashboard draagt bij aan een prettige en vooral veilige rijervaring. Het vernieuwde navigatiesysteem en de uitgebreide mediafuncties maken dat u alleen oog voor de weg hoeft te hebben.

Een Citroën Berlingo leasen?

Bent u overtuigd van de kracht van de Berlingo? Profiteer dan vandaag nog van de aantrekkelijke leaseaanbieding. Voor een voordelige maandpremie kunt u zich zorgeloos richten op uw werkzaamheden. In het leasecontract zijn standaard de motorrijtuigenbelasting, WA- + Casco-verzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Een Citroën Berlingo leasen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Overtuigd geraakt van de Citroën Berlingo?

Stel hem volledig naar wens samen! Bereken tarief