Actie
De afgebeelde bedrijfswagen wordt getoond als illustratie, en kan afwijken van de geconfigureerde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Maak sprongen vooruit met de praktische Jumpy

De Citroën Jumpy springt er in alle opzichten uit. De vernieuwde versie van de vertrouwde bedrijfswagen voor de flexibele ondernemer, biedt nu nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. De Jumpy is voorzien van diverse rijhulpsystemen en een motor van de nieuwste generatie, waarmee deze bedrijfswagen de perfecte compagnon van de harde werker is en blijft. Welke klus u ook staat te wachten en waar uw klant zich ook bevindt, de Jumpy is uw betrouwbare gereedschap.

Voor de ondernemer die van aanpakken houdt

Ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. De Jumpy is ontwikkeld voor de ondernemer die van aanpakken houdt. Praktische functies, zoals het keyless-entry- en start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren zijn slechts enkele voorbeelden van de hightech functies die uw werkdag gemakkelijker maken. Deze medium-uitvoering van de Jumpy heeft een lengte van 4.95m en is met zijn hoogte van 1.94m geknipt voor elke situatie. Met deze auto behoren parkeerproblemen tot het verleden; u kunt met een gerust hart alle parkeergelegenheden binnenrijden.

Laadruimte

Over het ontwerp van de Jumpy is nagedacht door Citroën. Het model, dat sinds 1995 op de markt is, is naast veilig en comfortabel vooral praktisch. Het slimme ontwerp levert een laadvolume van 5,3 m³ op, geschikt voor een grote veelzijdigheid aan werkzaamheden. De eenvoudig te bereiken recht-toe-recht-aan laadruimte biedt plaats aan al uw benodigdheden; van pallets tot pakketten, de Jumpy is de multifunctionele bedrijfswagen voor vrijwel alle vakgebieden.

Motorprestaties

De speciaal voor de Jumpy ontwikkelde, innovatieve 1.6 BlueHDI-dieselmotor – handgeschakeld en vijf versnellingen – levert een vermogen van 95 pk en een koppel van maximaal 210 Nm. Deze nieuwe generatie Euro 6-motor scoort binnen het segment uitstekend op het gebied van brandstofverbruik (5,1 L/100 km) en CO2-uitstoot (133 g/km). Cijfers waarmee de Jumpy tot de besten van zijn klas behoort. Het maximaal geremde trekgewicht bedraagt 1800 kg.

Rijcomfort

Vanuit de hoge rijpositie heeft u een goed en compleet overzicht over het verkeer. Bovendien hebben de voorstoelen een ergonomisch ontwerp en zijn de stoelen in hoogte en lengte aan te passen, voor de meest comfortabele plek achter het stuur. Uw ‘cockpit’ stapt u met behulp van de hoge instap eenvoudig binnen. Eenmaal achter het stuur kunt u bouwen op moderne en innovatieve systemen, die u het rijden blijvend vergemakkelijken.

Veiligheid

De diverse veiligheids- en rijhulpsystemen maken de Jumpy tot één van de veiligste bedrijfswagens in zijn soort. De auto is standaard voorzien van technieken als Lane Departure Warning System, Driver Attention Alert, dodehoekbewaking, actieve cruise control, Active Safety Braking en een snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem. Uniek binnen het segment is ook de head-up kleurendisplay, zodat u als bestuurder uw ogen op de weg kunt houden en toch alle belangrijke rij-informatie eenvoudig en overzichtelijk getoond krijgt.

Een Citroën Jumpy leasen?

Bent u overtuigd van de kracht van de Jumpy? Profiteer dan vandaag nog van de aantrekkelijke leaseaanbieding. Voor een voordelige maandpremie kunt u zich zorgeloos richten op uw werkzaamheden. In het leasecontract zijn standaard de motorrijtuigenbelasting, WA- + Casco-verzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Een Citroën Jumpy leasen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Overtuigd geraakt van de Citroën Jumpy?

Stel hem volledig naar wens samen! Bereken tarief