Actie
De afgebeelde bedrijfswagen wordt getoond als illustratie, en kan afwijken van de geconfigureerde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Een Expert in ondernemen

Wie succesvol wil ondernemen, moet voorop lopen. Dat heeft Peugeot begrepen. De nieuwe Peugeot Expert is in alle opzichten innovatiever, lichter en veiliger dan ooit. De combinatie van compacte buitenmaten en een maximaal laadvolume maakt dat de Expert u in alle omstandigheden en omgevingen van dienst is. De nieuwste generatie technologie tilt veiligheid naar een nieuw niveau, om uw zaak comfortabel en blijvend in beweging te houden.Details maken het verschil

Stijlvol en robuust. De Peugeot Expert oogt stoer, maar het verschil zit ‘m in de details. Het doordachte ontwerp is er puur op gericht om aan al uw ondernemerseisen te voldoen. Met het oog op een grote verscheidenheid aan werk, maar ook voor wat betreft brandstofverbruik, comfort, rijprestaties en veiligheid. De Expert is onder meer leverbaar met handsfree te bedienen schuifdeuren om goederen moeiteloos in- en uit te laden. In een handomdraai tovert u de cabine bovendien om tot een multimediaal mobiel kantoor, voorzien van alle gemakken en alle opbergruimte die u nodig heeft.

Laadruimte

Met een maximale inhoud van 5,3 m³ en een laadvermogen van 1125 kg is geen klus te groot voor de Expert. En die klus kunt u nog efficiënter doen door het gebruiksgemak dat de bedrijfswagen biedt. De flexibele Moduwork-bank laat u optimaal profiteren van zitplaatsen die niet bezet zijn. Door de zitting van de buitenste passagiersstoel omhoog te klappen creëert u een vlakke laadvloer in de cabine. Het handige luik in de scheidingswand biedt de mogelijkheid voorwerpen tot wel vier meter te vervoeren.

Motorprestaties

De innovatieve 1.6 liter BlueHDI-dieselmotor, met handgeschakelde transmissie en vijf versnellingen, levert een vermogen van 95 pk en een koppel van maximaal 210 Nm. Het maximaal geremde trekgewicht bedraagt 1800 kg. Naast de prima prestaties en het zuinige verbruik (5,4 L/100 km), is de motor tevens milieubewust. Met een maximale CO2-uitstoot van 139 g/km en het beperken van de uitstoot van NOx (stikstofoxide) tot wel 90 procent voldoen de BlueHDI-dieselmotoren van Peugeot aan de Europese Euro 6-norm voor strengere eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen.

Rijcomfort

Via een handige opstap heeft u eenvoudig toegang tot de hoger geplaatste cabine. Vanuit de functionele en ergonomische cockpit heeft u goed zicht op de weg, die u dankzij het Connect 3D-navigatiescherm nooit meer kwijt raakt. De Peugeot Expert Premium Standard heeft een lengte van 4,96 meter en is slechts 1,90 meter hoog, zodat u zonder problemen kunt parkeren in verlaagde of krappe parkeergarages. De bedrijfswagen kent een plezierig rijkarakter. Zowel met als zonder lading profiteren bestuurders van een uitstekende wegligging door het veercomfort.

Veiligheid

De ruime aanwezigheid van rijhulpsystemen, bieden u een veilige en comfortabele rijervaring. De Expert is uitgerust met ‘nieuwe generatie’ systemen als snelheidslimietindicatie en snelheidsadvies, een achteruitrijcamera, Active Brake System (ABS), grootlichtassistent, Active Cruise Control, Lane Departure Warning System (LDWS), dodehoekbewaking en airbags. De versterkte structuur en de verschillende, innovatieve veiligheidssystemen leveren de Expert een score van vijf sterren op bij de Euro NCAP-tests.

Een Peugeot Expert leasen?

Bent u overtuigd van de kracht van de Expert? Profiteer dan vandaag nog van de aantrekkelijke leaseaanbieding. Voor een voordelige maandpremie kunt u zich zorgeloos richten op uw werkzaamheden. In het leasecontract zijn standaard de motorrijtuigenbelasting, WA- + Casco-verzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Een Peugeot Expert leasen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Overtuigd geraakt van de Peugeot Expert?

Stel hem volledig naar wens samen! Bereken tarief