Actie
De afgebeelde bedrijfswagen wordt getoond als illustratie, en kan afwijken van de geconfigureerde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De ideale Partner voor elke vakman

Elk bedrijf heeft een alleskunner nodig. Een onmisbare collega, voor de specifieke manier van ondernemen. De Peugeot Partner is uw geschikte gereedschap, in elke situatie en voor elke bestemming. Dit mobiele kantoor is op velerlei manieren inzetbaar en is inmiddels al meer dan twintig jaar de beste partner van ondernemers, groot en klein. De innovatieve, slimme technologieën bieden de bestuurder nog meer rijplezier en verminderen tegelijkertijd het brandstofverbruik. Meer plezier, minder zorgen.

Comfortabel onderweg in uw mobiele werkplek

Welke eisen u als ondernemer ook stelt, de Peugeot Partner staat voor u klaar om elke uitdaging aan te gaan. Deze compacte bestelwagen fungeert namelijk niet alleen als comfortabele werkplek, maar houdt u ook onderweg online. Vanuit de perfect op professioneel gebruik afgestemde cabine blijft u via de beste connectiviteitssystemen verbonden met de buitenwereld. Uw ‘rijdende kantoor’ is in elke situatie eenvoudig te bedienen, goed zichtbaar, altijd binnen handbereik en volledig geïntegreerd in het midden van het verrassend ruime dashboard.

Laadruimte

Met een praktische laadruimte van 3,3 m³ en een laadvermogen van 660 kg is de Partner geschikt voor elke vorm van werk. De laadruimte is eenvoudig te bereiken via de lage tildrempel en de tot 180 graden te openen, asymmetrische achterdeuren. De laadvloer is voorzien van zes sjorogen, waarmee lading stevig kan worden vastgezet en wordt standaard geleverd met een volledige scheidingswand met ruit. Optioneel zijn de houten beschermsets voor het beschermen van het interieur.

Motorprestaties

De innovatieve 1.6 liter BlueHDI-dieselmotor, met handgeschakelde transmissie en vijf versnellingen, levert een vermogen van 75 pk en een koppel van maximaal 230 Nm. Het maximaal geremde trekgewicht bedraagt 995 kg. Een Peugeot Partner leasen is naast een voordelige keuze, ook een milieubewuste keuze. Deze bedrijfswagen heeft een verbruik van slechts 4,3 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 114 g/km. De BleuHDI-motor voldoet aan de Europese Euro 6-norm en beperkt de uitstoot van NOx (stikstofoxide) met 90 procent.

Rijcomfort

De Peugeot Partner onderscheidt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid op de weg. De hoge zitpositie en het uitstekende zicht op de weg, garanderen optimaal rijcomfort. Groot of klein, de eenvoudig verstelbare onderdelen maken dat u als bestuurder extra veel plezier beleeft in een ergonomische omgeving. De moderne en interactieve uitrusting en efficiënte motor, maken van deze auto een dynamische en veelzijdige bedrijfswagen.

Veiligheid

De Partner is voorzien van de nieuwste technologieën, die de veiligheid aan boord vergroten en het rijden vergemakkelijken. Het krachtige remsysteem is op alle omstandigheden berekend en de auto is standaard uitgerust met ABS (antiblokkeersysteem), ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma) en noodremassistentie (NRA). Dankzij de aangepaste onderdelen van de structuur wordt bij een eventuele botsing energie geleidelijk geabsorbeerd. De zodanig versterkte carrosserie is erop gericht de bestuurder maximaal te beschermen.

Een Peugeot Partner leasen?

Bent u overtuigd van de kracht van de Partner? Profiteer dan vandaag nog van de aantrekkelijke leaseaanbieding. Voor een voordelige maandpremie kunt u zich zorgeloos richten op uw werkzaamheden. In het leasecontract zijn standaard de motorrijtuigenbelasting, WA- + Casco-verzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Een Peugeot Partner leasen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Overtuigd geraakt van de Peugeot Partner?

Stel hem volledig naar wens samen! Bereken tarief