Terug naar het overzicht

Top 10 meest geleaste bedrijfswagens in 2018

Hoe vind je de bedrijfswagens die jou en jouw bedrijf verder helpen? Hieronder vind je de top-tien van de meest geleasede bedrijfswagens in 2018. Grote kans dat één van deze modellen precies voldoet aan jouw wensen.

10. Renault Master

De grootste telg van de Renault-familie is de Renault Master. Met een laadcapaciteit van 10 m³ draait deze alleskunner er niet omheen: de Master is een meester in het aanpakken van grote klussen. De uitstekend te bereiken laadruimte maakt laden en lossen eenvoudig en efficiënt en draagt, net als de innovatieve veiligheidssystemen, bij aan praktisch en prettig werken.

9. Peugeot Expert

Ben je op zoek naar een passend rijdend visitekaartje van jouw bedrijf? Met de Peugeot Expert kom je altijd goed voor dag. Dit werkpaard koppelt multifunctioneel comfort aan eindeloos rijplezier. De praktische Expert is afgelopen jaar volledig vernieuwd en legt daarmee een nieuwe basis voor succesvol en stijlvol ondernemen, waarbij efficiëntie en prestaties leidend zijn.

8. Peugeot Partner

Een fris design, verrassend laadvolume en praktisch in gebruik. Deze succesformule van de Peugeot Partner, al bijna twintig jaar het favoriete gereedschap van talloze ondernemers, leverde de bedrijfswagen de titel ‘Bedrijfswagen van het Jaar 2019’ op. Veiligheid en duurzaamheid spelen een hoofdrol in dit veelzijdige mobiele kantoor, dat zich onderscheidt als een bedrijfswagen met inhoud.

7. Opel Vivaro

Maximale productiviteit en een onvergetelijke eerste indruk. De Opel Vivaro heeft de looks én de brains. De slimme oplossingen en ergonomische inrichting van de Vivaro maken elke werkdag comfortabel; zowel voor jou, je passagiers als je lading. Dag in, dag uit bergen met werk verzetten? Deze bedrijfswagen is gemaakt om elke klus te klaren.

6. Mercedes Vito

Als ondernemer ben je altijd onderweg. Daarom zoek je naar een bedrijfswagen die je verder brengt. De Mercedes Vito is sinds zijn lancering in 1996 toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Kijk op de weg maar eens om je heen; voor elke vakman is een Vito te vinden, waar je als ondernemer onbetwist op kunt bouwen.

5. Renault Trafic

Vastberaden en gemaakt om elke dag opnieuw een topprestatie te leveren. Als ondernemer maak je indruk met de Renault Trafic, één van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke bedrijfswagens van het moment. De laadruimte (met een laadvolume van 5,2 m³) is voorzien van handige vervoersoplossingen, waardoor er plaats is voor al jouw soorten ladingen.

4. Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een opvallende verschijning in de breedste zin van het woord. Deze bedrijfswagen combineert het comfort en gemak van personenauto’s met de zakelijke functionaliteit die je mag verwachten van een bedrijfswagen. Gemaakt voor intensief gebruik en optimaal rijplezier; een combinatie die de Transit Custom een mooie vierde plek oplevert.

3. Mercedes Sprinter

Groter dan ooit, luxer dan ooit, duurzamer dan ooit. Mercedes-Benz kondigde de nieuwe Mercedes Sprinter met veel tamtam aan en direct bleek dat de hoge verwachtingen moeiteloos werden waargemaakt. Deze transportreus is fraai om te zien en uitstekend om in te werken. Onverzettelijk, krachtig en comfortabel; een Sprinter maakt werken rendabel, aangenaam en comfortabel.

2. Volkswagen Transporter

Sinds jaar en dag is de Volkswagen Transporter niet alleen de meeste verkochte bedrijfswagen van Nederland, ook wanneer het op leasen aankomt kan dit topmodel rekenen op een podiumplek. Heb je ooit kennis gemaakt met dit – toch wel – iconische model, dan weet je één ding zeker: je wilt nooit meer anders.

1. Volkswagen Caddy

Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is de Volkswagen Caddy. Deze moderne bedrijfswagen geeft het principe ‘het beste van twee werelden’ ongeëvenaard goed weer. Achter het stuur van de Caddy zou je door de talrijke innovaties uit de personenauto’s van het Duitse merk bijna vergeten dat je in een bedrijfswagen rijdt, maar de langste laadruimte in z’n klasse helpt je herinneren waarom ondernemers kiezen voor de Caddy.