Nieuwe Nissan bedrijfswagen leasen

Het leasen van een Nissan bedrijfswagen is in veel gevallen een goede keuze als u een representatieve auto wilt rijden tegen een vast maandelijks leasebedrag. Tijdens de leaseperiode rijdt u zonder zorgen over het onderhoud, schadereparatie, verzekeringen, HSB, pechhulp en nieuwe banden. Dit is namelijk allemaal inbegrepen in het leasebedrag.

Doordat u niet in één keer de aanschaf van de bedrijfswagen hoeft te financieren, houdt u geld over om in uw onderneming te investeren. Door te leasen, profiteert u van een aanzienlijk inkoopvoordeel op bijvoorbeeld nieuwe auto’s, verzekeringen en onderhoud.

Het voordeel van een Nissan bestelwagen leasen

Nissan kent een mooie diversiteit in de range aan bestelwagens. Waardoor er altijd één is die helemaal past bij de werkzaamheden van u en uw medewerkers. 

  • Nissan NV200is de ideale bedrijfswagen door zijn compactheid, kleine draaicirkel en grote laadruimte. De bestelwagen heeft een laadruimte van 4,2 m3. Dat is ongeveer 25% meer dan de laadruimte van de gemiddelde concurrent in deze klasse.
  • Nissan E-NV200: is een 100% elektrische bedrijfswagen met de nieuwe 40 KWh-batterij, een rijbereik van 200 – 300 kilometer en een laadvermogen van wel 4,4 M3. 
  • NV300: er zijn meerdere uitvoeringen en ieder uitvoering heeft andere opties. Wat ze allemaal gemeen hebben zijn de lage gebruikskosten, veel laadruimte en de technologische innovaties.
  • NV400: is een stoere moderne bedrijfswagen. De grote praktische laadruimte, de comfortabele ruimte cabine en de uiterst efficiënte motor maken van de NV400 een handige rijdende werkplaats.

Nissan bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Het leasen van een bedrijfswagen van Nissan is gemakkelijk bij Terberg Leasing. Met ons team van specialisten helpen wij u bij de keuze van de beste auto tegen de voor u beste prijs. Daarna zorgen wij ervoor dat u het gehele leasecontract zorgeloos rijdt in uw Nissan bestelbus.

Waar kunt u dan op rekenen? Een ongevallen-inzittendenverzekering, HSB (motorrijtuigenbelasting), reparatie, onderhoud en banden, WA & casco (eigen risico van EUR 300,-) en een Team van Customer Care dat altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden. Bekijk onze bedrijfswagenmodellen van Nissan dan rijdt u op korte termijn in een auto die goed past bij uw werkzaamheden.

Ons aanbod

Naast Nissan bedrijfswagens hebben we nog een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod