Opel bedrijfswagen leasen

Leasen maakt het rijden in een nieuwe bedrijfswagen van Opel makkelijk. U hoeft bijvoorbeeld niet het aankoopbedrag in een keer te betalen waardoor u het geld direct kunt investeren in uw onderneming. Bovendien zijn alle services rondom de bedrijfswagens van Opel voor u geregeld, zoals de ongevallen-inzittendenverzekering, HSB (motorrijtuigenbelasting), reparatie, verzekering, onderhoud en banden en vervangend vervoer. Zodat uw bedrijfswagen 24/7 onderweg kan zijn. Alleen nog tanken, dat kunnen we u niet uit handen nemen.

Wat hebben de bedrijfswagens van Opel in petto?

Opel heeft een uitgebalanceerde range aan bestelwagen modellen en dan houden we voor het gemak de verschillende uitvoeringen buiten beschouwing. 

Om met de ruime en meest compacte te beginnen: de nieuwe Opel Combo. Dit is de vijfde generatie Combo. Deze nieuwe multifunctionele auto is ontwikkeld met het oog op efficiency en lage kosten in het segment. Zo is bijvoorbeeld de laadruimte groot genoeg voor twee europallets, het heeft een innovatieve Permanent Rear View Camera  en talrijke assistentiesystemen.

De Opel Movano is er met meer varianten, comfort en laadvermogen dan ooit. Met een laadruimte van 8 – 20m3 is geen pakket te veel. In combinatie met achterwielaandrijving kan de Movano wel 5 europallets meenemen.

Nog een mogelijkheid bij Opel is het leasen van de Vivaro.  Deze bestelbus heeft een stoere uitstraling door o.a. de chrome grill en stijlvolle koplampen. Door het verhoogde cabineprofiel biedt de Vivaro een zeer goed zicht op de weg.  Met deze stoere jongen kunt u zeker alle materialen en goederen vervoeren.

Opel bedrijfswagens bij Terberg Leasing

Bij bedrijfswagen.terbergleasing.nl  kunt u gemakkelijk uw Opel bedrijfswagen samenstellen en bestellen. Op dit platform maken wij het u het leasen graag gemakkelijk. In enkele stappen bent u verzekerd van een passende bedrijfswagen van Opel. Of neem contact op met onze bedrijfswagen specialisten die u graag op weg helpen!

Ons aanbod

Op onze website vindt u – naast bedrijfswagens van Opel – een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod