Terberg Leasing Bedrijfswagens. Mobiliteit voor ondernemers

Voor u als ondernemer is een bedrijfswagen meer dan een vervoermiddel. Het is een mobiele werkplek en het visitekaartje van uw bedrijf. U moet dus voor 100% kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagens. Stilstand kost geld. Wij snappen dat, want wij zijn zelf ondernemers in hart en nieren. Wij zijn namelijk één van de grootste onafhankelijke auto leasemaatschappijen in Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk.

Al bijna 50 jaar helpt Terberg Leasing Bedrijfswagens om bedrijven in beweging te blijven met slimme mobiliteitsoplossingen, zoals bedrijfswagen lease, wagenparkbeheer en turnkey oplossingen. Met ruim 120 medewerkers doen wij ons werk met bevlogenheid en passie. Dat geldt voor onze dienstverlening en voor de ontwikkeling van nieuwe producten voor het beheer van het wagenpark die leiden tot meer kostenbesparing, productiviteit, inzicht, flexibiliteit en duurzaamheid. Zo helpen wij onze klanten hun wagenpark efficiënt te benutten. Altijd verder!

Onze familie – Terberg Group

Terberg Leasing is een onderdeel van de Terberg Group. De oorsprong ligt bij Johannes Bernardus Terberg die in 1869 als hoefsmid zijn bedrijf startte. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met 2.400 medewerkers. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen.

Private lease – Justlease

De dochter van Terberg Leasing is Justlease. Een van de eerste bedrijven in Nederland die startte met Private lease. Want Justlease wilde het auto leasen voor iedereen mogelijk maken. Dus niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren. En zie nu waar private lease op dit moment staat in de markt: het is dé trend als het gaat over het gebruik van nieuwe auto’s. Voor iedereen. Dat is Justlease.

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod