Peugeot bedrijfswagen leasen

Op zoek naar een bedrijfswagen die een verlengstuk is van uw dagelijkse werkzaamheden? Dan is het leasen van een Peugeot bedrijfswagen een goede optie. In de Top 10 van meest verkochte bedrijfswagens staat er minimaal een van Peugeot bij. Dat is niet voor niets. Bij Peugeot vindt u  namelijk een compleet gamma aan bedrijfswagens; voor elke vakman en professional is een passende mobiliteitsoplossing te vinden.

Bekijk de vette actie met Peugeot

U kunt uw Peugeot bedrijfswagen ook op maat maken zodat u efficient kunt werken en veilig met uw gereedschap etc. kunt rijden. De op- en ombouw mogelijkheden zijn legio. Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw onderneming. Dat begint met een stoere bedrijfswagen en wordt afgemaakt  met een huisstijlbestickering die de diensten van uw bedrijf professioneel onder de aandacht brengen.

Weet u dat dat Peugeot bestelwagens levert met dubbele cabine en een open laadbak? Als ook koel- en vriestransport dat zich kenmerkt met een koelunit in een aerodynamische opbouw. Laat u informeren voor onze experts van bedrijfswagens van Terberg Leasing.

Ontdek de drie bestelwagenmodellen van Peugeot

Er is een nieuwe Peugeot Partner op de markt en deze ‘besteller’ heeft dezelfde naam als zijn voorganger. De Partner is in twee lengtematen beschikbaar. De eerste is 4,4 meter lang en de grotere versie 4,75 meter.  Leverbaar met de Pure-tech benzinemotoren of de BlueHDi-diesels. 

Bij de Peugeot Expert kunt u kiezen uit een scala aan Euro6 BlueHDi-dieselmotoren. De range loopt van 95 tot en met 180 pk. De uitrusting van de Expert biedt veel gebruiksgemak met bijvoorbeeld het ‘moduwork-concept’, handsfree te bedienen schuifdeuren en de professionele inrichting.  Ontdek de Peugot Expert.

De Peugeot Boxer is als bedrijfswagen een ideaal stuk ‘gereedschap’ te zijn. Bovendien is hij ook nog eens duurzaam. Zo heeft de 2.0 BlueHDi motor een SCR (Selective Catalytic Reduction)-katalysator vóór het roetfilter en een start- en stopsysteem waardoor een laag brandstofverbruik en dus ook  minder CO2 uitstoot.

Peugeot bedrijfswagens bij Terberg Leasing

Bij Terberg Leasing kunt u elke bedrijfwagen van Peugeot leasen. Via dit online kanaal is het bovendien ook nog een snel en voordelig.

Terberg Leasing is al bijna 50 jaar expert in het mogelijk maken van leasen. En daarbij zijn voor bedrijfswagens specialisten nodig die weten wat zij moeten adviseren. Elk bedrijf en elke vakman stelt andere eisen. Waarbij altijd de veiligheid van de bedrijfswagen voorop staat. Kiezen voor een bedrijfswagen van Peugeot is een slimme keuze. Het leasecontract ontzorgt u van a tot z doordat services als onderhoud, reparatie en schadeafhandeling, administratie in het contract zijn inbegrepen.

Bekijk direct ons aanbod en profiteer ook van interessante voorraadmodellen!

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod