Renault bestelwagen leasen

Met full operational lease van een Renault bedrijfswagen bent u als ondernemer voor een vast bedrag per maand verzekerd van 100% mobiliteit. De kosten zoals motorrijtuigenbelasting en ongevallen inzittendenverzekering worden meegenomen in het maandelijkse leasetarief. Bij full operational lease hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Het geld dat u normaal gesproken zou investeren in uw wagenpark, kunt u nu investeren in uw onderneming.

De meeste leasemaatschappijen kopen meerdere Renault bedrijfsauto’s tegelijkertijd in, waardoor u geniet van een aanzienlijk inkoopvoordeel. Dit voordeel wordt rechtstreeks verrekend in het leasetarief. Zo profiteert u van scherpe tarieven en least u nog voordeliger een Renault bedrijfsauto!

De vrijheid van Renault bestelwagen leasen

Renault heeft een breed aanbod aan bestelwagens: van een compacte Kangoo Express tot een ruime Renault Trafic met dubbele cabine. Dit geeft u de vrijheid om dié Renault bestelwagen te leasen die aansluit op uw vervoersbehoefte. De bedrijfswagen modellen worden kort toegelicht:

  • Renault Kangoo – een compacte en praktische Renault bestelauto, voorzien van de modernste systemen en technieken;
  • Renault Master – een middelgrote, gesloten Renault bestelwagen met een hoog rijcomfort, laag dieselverbruik en groot laadvolume;
  • Renault Trafic – een allround Renault bestelbus die uw bedrijfsactiviteiten vergemakkelijken.

Renault bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Wanneer u een Renault bedrijfswagen wilt gaan leasen, kan ons team van specialisten u hierin adviseren. Als voorbeeld ‘Welke bedrijfswagen is voor mijn bedrijf het meest geschikt?’. De op- en inbouw van uw Renault bedrijfswagens kan worden afgestemd op uw behoeften wat uw werkzaamheden ook zijn. Tijdens de leasetermijn kunt u onbezorgd gebruik maken van de bedrijfswagen. Naast onze 24-uurs pechhulp, zijn de meeste kostenposten inbegrepen in het leasetarief:

  • Reparatie, onderhoud en banden;
  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Ongevallen inzittendenverzekering;
  • Rente;
  • WA & Casco verzekering (met een eigen risico van 300 euro).

Het leasecontract sluit u bij Terberg Leasing in vijf stappen online af. Kies het model en vraag een offerte aan!

Ons aanbod

Op Bedrijfswagenleasen.nl vindt u naast Renault bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod