Turnkey

In één stap naar uw nieuwe bedrijfswagen

De bedrijfswagen is meer dan een onmisbaar vervoermiddel. Hij zorgt ervoor dat uw medewerkers efficiënt en met plezier hun werk kunnen doen en is een rijdend visitekaartje. De bedrijfswagen levert dus een belangrijke bijdrage aan de omzet. Daarom moet hij perfect passen bij uw bedrijfsvoering, zowel qua inrichting als uitstraling. Maar ja, regel maar eens zo’n bedrijfswagen. Daar bent u wel even mee bezig. Niet als u kiest voor de slimme turnkey leaseoplossing van Terberg Leasing. Dan is het zo geregeld.

Wij regelen alles voor u

Als u kiest voor onze turnkey oplossing, nemen wij u al het werk uit handen: marktverkenning, het contact en onderhandelen met de leveranciers, het inbouwen van de carrosserie en track & trace en de begeleiding van het hele proces. Dat scheelt alles bij elkaar veel tijd. En die tijd kunt u goed aan andere zaken besteden. Aan het einde van de rit bent u verzekerd van een bedrijfswagen die precies aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Startklaar afgeleverd.

Wat levert turnkey u op?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze turnkey oplossing.

Download de infographic

Nu met gratis huisstijlbestickering!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze turnkey oplossing en ontvang de huisstijl bestickering gratis! De eerste vijf bestellingen krijgen namelijk een gratis huisstijl bestickering ter waarde van € 650.

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Standaard mobiliteitsoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod