Volkswagen bedrijfswagen leasen

VW bestelbus leasen? Er zijn verschillende mogelijkheden om een Volkswagen bedrijfswagen te leasen. De meest voorkomende leasevormen zijn operationele lease en financiële lease. Wanneer kiest u voor welke leasevormen?

Operationele lease

  • u wilt rijden tegen een vast maandelijks tarief zonder financiële verrassingen achteraf;
  • u wilt de Volkswagen bedrijfswagen niet op uw balans zetten in verband met bedrijfsratio;
  • u wilt geen grote investering in één keer doen.

Financiële lease

  • u wilt uw Volkswagen bedrijfswagen niet in één keer financieren;
  • u wilt de Volkswagen bestelbus op de balans, om een investeringsaftrek toe te passen;
  • u wilt de bedrijfswagen gespreid betalen, maar wel na afloop van het contract de eigenaar zijn.

Terwijl u bij financiële lease achteraf eigenaar bent van de bedrijfswagen, profiteert u bij operationele lease tijdens het leasecontract van vele services zoals reparatie en onderhoud.

Profiteer van het comfort van de Volkswagen bestelwagen

Wanneer u behoefte heeft aan ruimte en comfort kunt u het beste kiezen voor een van de Volkswagen bestelwagens. Volkswagen bestelwagens heeft een breed aanbod met verschillende uitvoeringen (modellen en motoren). Het interieur van deze modellen kan voor elke klus anders worden ingericht. U kunt bijvoorbeeld de zitrijen in de Volkswagen Crafter apart verwijderen, waardoor extra ruimte voor materiaal of gereedschap ontstaat. Bovendien zijn de comfortabele banken in de bestelwagens met de vuilafstotende stof ‘Tasamo’ bekleed, heel handig tijdens uw werkzaamheden.

Wilt u veilig en comfortabel met uw werknemers de weg op naar een klus? Volkswagen biedt met de Crafter dubbele cabine dé oplossing. De cabine biedt maar liefst zeven zitplaatsen in combinatie met voldoende laadruimte. Een prachtige VW bedrijfsauto.

Volkswagen bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Door te kiezen voor onze operationele leaseoplossing kunt u zich volledig focussen op uw werkzaamheden. In het leasetarief van uw bedrijfsauto zijn namelijk de motorrijtuigenbelasting, WA- en cascoverzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en banden standaard opgenomen. Daarnaast bieden wij een 24-uurs pechhulp.

Naast dat het leasen voor u gemakkelijk is, geniet u bij ons van scherp geprijsde tarieven. Doordat wij ons inkoopvoordeel verrekenen in het leasetarief. Stel direct uw bedrijfswagen samen en vraag een offerte aan!

Bekijk ons aanbod

Een bedrijfswagen voor elke vakman!

Van standaardoplossingen met vele extra’s tot maatwerk Bekijk ons aanbod